Блог

Саниране на канали с безизкопен метод
14 Юни 2024
Съвременните технологии ни предоставят иновативни решения за поддръжка и ремонт на канализационни тръби, които са по-бързи, по-ефективни и по-малко разрушителни от традиционните методи. Едно от тези решения е санирането на канали с безизкопен метод. В този блог пост ще разгледаме подробно този метод, неговите предимства и приложения, както и процеса на изпълнение.
Какво представлява санирането на канали?
Санирането на канали представлява процес на възстановяване на функционалността и целостта на канализационните тръби, които са повредени или остарели. Традиционните методи за саниране включват изкопни дейности, които могат да бъдат трудоемки, времеемки и да причинят значителни щети.
 
Повече
ВиК инсталация проблеми  решения
27 Май 2024
Правилно функциониращата ВиК инсталация е от съществено значение за всеки дом. Независимо дали става въпрос за ежедневните нужди, или за по-сложни задачи като поддръжка на отоплителни системи, водопроводът е критичен компонент, който не можем да си позволим да пренебрегнем. В тази статия ще разгледаме най-честите проблеми с ВиК инсталацията и ще предложим решения, които можете да приложите сами или с помощта на професионални ВиК специалисти.
 
Повече
саниране на канали
13 Май 2024
Канализационната система е от съществено значение за функционирането на всяка сграда, но за да запази ефективността си, изисква редовна поддръжка и саниране на каналите. Санирането на канали е важна процедура, която помага да се предотвратят различни проблеми, свързани с оттичането на отпадъчни води. В този блог посветен на санирането на канали, ще разгледаме защо е важно да се поддържа канализационната система в добро състояние и как можем да използваме безизкопни методи за саниране на канали, за да гарантираме оптималното функциониране на канализацията си.
 
Повече
Видеодиагностика на Канали
24 Апр. 2024
Видеодиагностиката на канали е несъмнено инвестиция във времето и финансите ви. Защо? Защото като разберете къде точно се крие проблемът и каква е причината за неговата поява, ще бъдете в състояние да планирате и извършвате необходимите ремонтни дейности с по-голяма точност и ефективност.
Повече
18 Апр. 2024
ВиК ремонтите са от съществено значение за поддържането на функционалността на домовете и сгради. Канализационната система играе ключова роля във всяко жилище, осигурявайки отвеждането на отпадъчните води и поддържането на хигиената. В този блог пост ще изследваме различните аспекти на ремонта на канали и как да се справим с често срещаните проблеми.
 
Повече
Смяна на щрангове
08 Апр. 2024
Смяната на щранговете е ключов ремонт, с който се сблъскват много жилищни сгради в даден момент. Износените, стари тръби крият редица проблеми, като ниско налягане на водата, ръждива вода, чести аварии и други. За да осигурите комфорта и сигурността на вашия дом, е важно да разберете защо смяната на щранговете е важна инвестиция, както и как да я реализирате успешно.
Смяната на щранговете трябва да се извършва периодично, за да се предотвратят евентуални аварии и изтичане на вода. Ще разгледаме в детайли важността на смяната на щрангове, като включим технически аспекти, които трябва да се вземат предвид при изпълнението на този процес.
 
Повече
ВиК аварии
29 Март 2024
ВиК авария - проблем, който може да възникне по всяко време, навсякъде. Когато се сблъскате с неочаквана авария във вашата водопроводна или канализационна система, бързото действие е от съществено значение. Аварии като течове в банята, кухнята, мокрото помещение, мазето или гаража могат да предизвикат сериозни щети, но правилната реакция може да помогне да се ограничат последствията. В този материал ще ви насочим какво да правите при ВиК авария и кои аварийни услуги можете да използвате, за да решите проблема бързо и ефективно.
 
Повече
Опитен Водопроводчик
26 Март 2024
Водопроводната система е от съществено значение, тъй като осигурява необходимата вода за нашите домове, офиси и бизнес обекти. Въпреки че водопроводната мрежа е проектирана да бъде издръжлива и надеждна, възникват ситуации, които изискват професионално намеса. Това е моментът, в който имаме нужда от помощта на  водопроводчик.
Водопроводчикът  инсталира, поддръжа и ремонтира водопроводните системи. Той е експерт в работата с тръби, кранове, бойлери и всичко свързано с водоснабдяването и канализацията.
 
Повече
ВиК Услуги
20 Март 2024
Когато става въпрос за поддръжката на дома ви, няма по-важен аспект от гладкото функциониране на водопроводната и канализационната система. ВиК услугите предоставят необходимото обслужване, за да се осигури, че всичко във вашата сграда функционира безупречно.
ВиК услугите включват широк спектър от дейности, които обхващат всичко -  от базистни ремонти,през комплексни реконструкции на водопроводната и канализационната система, до иновативни технологии за диагностика и отстраняване на проблеми.Те включват следните видове услуги:
 
Повече

Клиентите за нас

много съм доволна от работата съветите точността и всичко добре обясняват разбираш всичко и страхотни ремонти препоръчвам
Искра Йосифова
Искра Йосифова
 
много съм доволен от фирмата извършила смяната на спирателните кранове работят професионално и бързо благодаря ви
Svetoslav Stefanov
Svetoslav Stefanov
 
любезни учтиви хора които премислят ситуацията първо и след това действат по остраняването на ремонта всичко стана без грешка много сте добри препоръчвам ви
Stefan Denev
Stefan Denev
 
Безкрайно съм доволна от тази фирма че се отзова по спешност и ми свърши страхотна работа
Yoana Dimitrova
Yoana Dimitrova
 
Много се радвам да споделя че фирмата изяви желание и се отзова при препълнен график и ни свърши работа много коректно и професионално от страна на фирмата
Ивайло Деничин
Ивайло Деничин
 
независимо от часа фирмата се отзовава веднага пред входната ви врата идва и си свършва професионално работата точни коректни хора препоръчвам
Margarit Marinov
Margarit Marinov
 
Фирмата реагира много бързо и подходи професионално ако имам нужда занапред бих използвал отново услугите на тази фирма
Emil Marinov
Emil Marinov
 
Имах необходимост и трябваше да използвам услугите на някой фирма и попаднах на абсолютни професионалисти които си гледат работата и са много коректни всеки който има проблем трябва да ги потърси
Alexander Petkov
Krasi Kamenov
 
0884 980 425