Смяна на щрангове цена

Смяна на щрангове цена

Цена за смяна на щрангове

Зад гърба си имаме над 20 000 завършени обекта на територията на София. Отлично познаваме най-често срещаните проблеми и всички типове тръбни инсталации. Бъдете сигурни, че при смяната на щранговете във вашата сграда ще приложим всички добри практики, които гарантирано ще ви спестят излишни разходи и главоболия.

За да получите точна цена за смяна на щрангове е препоръчително да се консултирате с професионален водопроводчик или фирма специализирана в смяна на щрангове. Това ще ви помогне да планирате бюджета си и да предвидите всички разходи.

Преди и по време на ремонта разполагате с технически ръководител, който се запознава с особеностите на вашия обект и ви информира за всички стъпки преди и по време на смяната на вашите щрангове. За смяна на щрангове ВиК София ЕООД ви предлага и опция за разсрочено плащане “Щрангове на изплащане”.

При подмяна на хоризонтални щрангове е изключително важно диаметъра на тръбите да се съобрази с общия брой домакинства и потребители в сградата. При ремонтните дейности се извършва стабилно укрепване на тръбите на необходимия брой места. Монтаж на кранове преди всяко отклонение към вертикалните щрангове. Също върху тръбите се поставя необходимата изолация. Извозва се стъклената вата, строителните отпадъци и се депонират.

При подмяна на вертикални щрангове старата инсталация се демонтира и на нейно място се поставят нови тръби с необходимото укрепване. Преди всеки водомер се монтират спирателни кранове.

Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Смяна на щрангове цена за линеен метър

При ремонт на цял вход цената за подмяната на щранговете е много по-изгодна отколкото при частичните ремонти. Цените за смяна на щрангове винаги се определят индивидуално за всеки обект. За целта е необходимо да се запишете за оглед.

Цената за смяна на щрангове може да варира значително в зависимост от различни фактори като обем, сложност на изпълнение и качество на вложени материали.

 • Смяна на щрангове. Цената зависи от дължината и типа на тръбите и варира между 50 и 150 лева на линеен метър.
 • Тръби и материали. Разликата в цените на материалите може да достигне 300% едни спрямо други. Например чешки, турски, сръбски и български производители предлагат тръби на по-ниски цени, но съответно са с по-нисък клас по отношение на качеството.

Важно! Моля, имайте предвид, че тези цени са ориентировъчни. Винаги е по-добре да се обадите за оглед и да получите точна оферта от специализирана фирма за смяна на щрангове. Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Ценообразуване при смяна на щрангове

Това са основните фактори, които оказват влияние при определянето на крайната цена за смяна на щрангове:

Обем:
 • Частични ремонти на един, два или три етажа винаги излизат по-скъпо спрямо цялостен ремонт на щранговете в целия вход.

Сложност:
 • Сложността на ремонта зависи от това до колко е ограничен достъпа до тръбите. Достъпът може да е ограничен от малки ревизионни отвори или липсата на такива, стени, прегради от гипсокартон, бетон, тръби и други.
 • Сложността също зависи и от височината, на която е разположена инсталацията. 
 • Нашата крайна цел винаги е да се избегне излишно къртене и да се намалят разходите за възстановяване.

Тип и материал на щранговете:

 • Материалите са с различно качество и цените може да вариарат между 30% и 300%.

Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Защо да изберете нас за смяна на щрангове?

 • Нашите екипи са с над 20 години опит и са обслужили повече от 20 000 обекта в София.
 • Винаги осигуряваме отлична подготовка и организация.
 • Издаваме оферта без скрити допълнителни разходи.
 • Работим чисто и подредено.
 • Спазваме поставените срокове.
 • Извършваме контрол на качеството за всеки извършен ремонт.
 • Осигуряваме отлична комуникация и прозрачност.
 • Използваме единствено професионално оборудване.
 • Изпълняваме специфични заявки - водопровод по ваш избор.
Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Клиентите за нас

много съм доволна от работата съветите точността и всичко добре обясняват разбираш всичко и страхотни ремонти препоръчвам
Искра Йосифова
Искра Йосифова
 
много съм доволен от фирмата извършила смяната на спирателните кранове работят професионално и бързо благодаря ви
Svetoslav Stefanov
Svetoslav Stefanov
 
любезни учтиви хора които премислят ситуацията първо и след това действат по остраняването на ремонта всичко стана без грешка много сте добри препоръчвам ви
Stefan Denev
Stefan Denev
 
Безкрайно съм доволна от тази фирма че се отзова по спешност и ми свърши страхотна работа
Yoana Dimitrova
Yoana Dimitrova
 
Много се радвам да споделя че фирмата изяви желание и се отзова при препълнен график и ни свърши работа много коректно и професионално от страна на фирмата
Ивайло Деничин
Ивайло Деничин
 
независимо от часа фирмата се отзовава веднага пред входната ви врата идва и си свършва професионално работата точни коректни хора препоръчвам
Margarit Marinov
Margarit Marinov
 
Фирмата реагира много бързо и подходи професионално ако имам нужда занапред бих използвал отново услугите на тази фирма
Emil Marinov
Emil Marinov
 
Имах необходимост и трябваше да използвам услугите на някой фирма и попаднах на абсолютни професионалисти които си гледат работата и са много коректни всеки който има проблем трябва да ги потърси
Alexander Petkov
Krasi Kamenov
 
0884 980 425