Смяна на щрангове София

Смяна на щрангове София

Над 20 години Смяна на щрангове в София

Зад гърба си имаме над 20 000 завършени обекта на територията на София. Отлично познаваме най-често срещаните проблеми и всички типове тръбни инсталации. Бъдете сигурни, че при смяната на щранговете във вашата сграда ще приложим всички добри практики, както при демонтажа на старите тръби, така и при избора и монтажа на новите (плюс връзки, кранове, крепежни елементи, изолация и др).

Преди и по време на ремонта разполагате с технически ръководител, който ще ви информира за всички стъпки преди и по време на смяната на вашите щрангове. Цените за смяна на щрангове винаги се определят индивидуално за всеки обект. За целта е необходимо да се запишете за оглед. За смяна на щрангове ви предлагаме и опция за разсрочено плащане “Щрангове на изплащане”.

Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Цена за смяна на щрангове

Малки ремонти могат да струват от няколкостотин до 1-2 хиляди лева, в зависимост от особеностите на отделния обект. Обичайно цената за ремонт на цял вход винаги е по-добра спрямо локален ремонт на един, два или три етажа. Цената за смяна на щрангове може да варира значително в зависимост от различни фактори, включително обема и сложността на работата, материалите и разходите за труд:
 
 • Подмяна на тръби и щрангове. Цената зависи от дължината и типа на тръбите и варира между 30 и 100 лева на линеен метър.
 • Тръби и материали. Разликата в цените на материалите може да достигне 300% едни спрямо други. Например чешки, турски, сръбски и български производители предлагат тръби на по-ниски цени, но съответно са с по-нисък клас по отношение на качеството.
Важно! Моля, имайте предвид, че тези цени са ориентировъчни. Винаги е по-добре да се обадите за оглед и да получите точна оферта от специализирана фирма за смяна на щрангове. Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Важно за вертикалните щрангове

При проблеми с вертикални щрангове първата ни цел е ремонтът да бъде щадящ  т.е. да се избегне излишно разбиване и къртене. Ако ремонтът се изпълнява от хора без необходимата специализация може да се стигне до нежелано/излишно разбиване. Ако попаднете на неподходящи майстори или фирми, възстановяването на щетите от разбиването може да надхвърли разходите за ремонта на тръбите.

Важно за хорзонталните щрангове

 • При подмяна на хоризонтални щрангове е изключително важно диаметъра на тръбите да се съобрази с общия брой домакинства и потребители в сградата.
 • При ремонтните дейности се извършва стабилно укрепване на тръбите на необходимия брой места. 
 • Върху тръбите се поставя необходимата изолация.

Защо да изберете нас за смяна на щрангове?

 • Нашите екипи са с над 20 години опит и са обслужили повече от 20 000 обекта в София.
 • Винаги осигуряваме отлична подготовка и организация.
 • Издаваме оферта без скрити допълнителни разходи.
 • Работим чисто и подредено.
 • Спазваме поставените срокове.
 • Извършваме контрол на качеството за всеки извършен ремонт.
 • Осигуряваме отлична комуникация и прозрачност.
 • Използваме единствено професионално оборудване.
 • Изпълняваме специфични заявки - водопровод по ваш избор.
Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Смяна на щрангове София

ВиК София ЕООД предлага смяна на щрангове в цяла София като включва следните квартали: Банишора, Белите брези, Бенковски, Бизнес парк София, Бистрица, Божурище, Бокар, Борово, Ботунец, Бояна, Бункера, Бъкстон, Витоша, Военна Рампа, Враждебна, Гео Милев, Горна баня, Горубляне, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Дружба, Дървеница, Западен парк, Захарна фабрика, Зона Б-18, Зона Б-19, Зона Б-5, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илинден, Илиянци, Киноцентър, Княжево, Красна поляна, Красно село, Кремиковци, Кръстова вада, Лагера, Лев Толстой, Левски, Лозенец, Люлин, Малинова долина, Манастирски ливади, Младост, Мотописта, Мусагеница, Надежда, Обеля, Овча купел, Павлово, Панчарево, Подуяне, Редута, Света Троица, Свобода, Сердика, Симеоново, Славия, Слатина, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Толстой, Триъгълника, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Централна Гара, Център, Южен парк, Яворов.

Обадете се за безплатен оглед и оферта на 0884980425.

Клиентите за нас

много съм доволна от работата съветите точността и всичко добре обясняват разбираш всичко и страхотни ремонти препоръчвам
Искра Йосифова
Искра Йосифова
 
много съм доволен от фирмата извършила смяната на спирателните кранове работят професионално и бързо благодаря ви
Svetoslav Stefanov
Svetoslav Stefanov
 
любезни учтиви хора които премислят ситуацията първо и след това действат по остраняването на ремонта всичко стана без грешка много сте добри препоръчвам ви
Stefan Denev
Stefan Denev
 
Безкрайно съм доволна от тази фирма че се отзова по спешност и ми свърши страхотна работа
Yoana Dimitrova
Yoana Dimitrova
 
Много се радвам да споделя че фирмата изяви желание и се отзова при препълнен график и ни свърши работа много коректно и професионално от страна на фирмата
Ивайло Деничин
Ивайло Деничин
 
независимо от часа фирмата се отзовава веднага пред входната ви врата идва и си свършва професионално работата точни коректни хора препоръчвам
Margarit Marinov
Margarit Marinov
 
Фирмата реагира много бързо и подходи професионално ако имам нужда занапред бих използвал отново услугите на тази фирма
Emil Marinov
Emil Marinov
 
Имах необходимост и трябваше да използвам услугите на някой фирма и попаднах на абсолютни професионалисти които си гледат работата и са много коректни всеки който има проблем трябва да ги потърси
Alexander Petkov
Krasi Kamenov
 
0884 980 425